Se pare ca Leapsa asta merge, nu gluma! Nici nu schimb doua idei cu I gave up on life ca ma si trezesc cu leapsa! Si el o modifica in 10 lucruri de nedespartit!
Hai sa vad daca am atatea lucruri fara de care viata mea ar fi saraca!

Deci….nu ma pot lipsi de:
1. FATA MEA! Cand ma strange in brate si ma striga de cel putin 10 ori si ma ciupeste de gat …..ma pierd toata si uit si cea mai urata idee care imi strabatea creierul!

2. LOGIC, de CAFEA! as bea cafea in locul apei! Nici in timpul sarcinii nu m-am lipsit de ea! Imi cumparam zilnic de la automat un pahar de expresso cu lapte, adesea nu beam niciun sfert din lichidul mirific, dar imi placea sa ii simt mirosul!

3. PRIETENI! Nu cred ca e nevoie sa invoc motivele!

4. Telefonul! Daca am minute suficiente….mai renunt si la net ca pot sa vorbesc pana se termina bateria! Am darul asta! 😛

5. Cruciulita de la gatul meu! e din ata impletita! Dar nu m-am despartit de ea nici in ziua nuntii cand am fost nevoita sa o dau jos de la gat ca nu dadea bine dar am dosit-o eu in posetuta de mireasa :P. E mai mult de ordin sentimental motivul nu ca as fi vreo…fanatica!

6. De serviciu! Sunt deja cu nervii la pamant ca stau acasa sa ma ocup doar de fata! Imi lipseste hrana intelectuala! Vreau sa pun creierul si la altceva decat sa calculeze ultima masa a fie-mii, ce sa ii gatesc azi si alte lucruri adiacente! Vreau sa nu mai lenevesc intelectual!

7. De ras! Imi place sa rad! Cu gura pana la urechi! Cu voce tare! Din tot sufletul! Sa rad si sa molipsesc si pe cei din jur! Simt cum mooooor incet si sigur cand umblu stresata si ingandurata! :(( Nu vreau asta!

8. De bani! Da, uite ca eu recunosc! Nu pot trai fara bani! Pai cine iti da tie ORICE doar pe zambet si ochi frumosi?! Deci….imi trebuie bani! Atat cat sa nu ma simt frustrata! Am familie, am datorii fata de ea si la banca!

9. DE MEDIA! daca am radio, net SAU tv – oricare ar fi sursa, e bine! In timp ce lucrez trebuie sa fie ceva pe fond, sa bazaie acolo …o melodie, un dialog captivant, ceva….. Nu suport birourile „moarte”! Parca atunci totul imi merge mai greu!

10. Nu ma pot lipsi de muzica! Da, fie-mea ar vrea sa asculte mereu numai melodii in voga! Si obligatoriu si eu le ascult! Deja sunt satula de ele, dar parca……daca nu sunt acolo simt ca lipseste ceva!

Pfiuuuuu! Am reusit sa gasesc 10 lucruri importante! Bravo mie!

Acum, sa vedem ce va face si Lady!