Va spun cu mare sinceritate ca sunt foarte insistenta! DA! nu cred ca PERSUASIVA e un sinonim perfect! ci mai degraba STARUITOARE, PERSEVERENTA! Prea putin incerc prin insistenta mea sa schimb un om sau ideea lui! De cele mai multe ori, sunt incapatanata sa descopar ceva pe propriile picioare! Sa ma fac inteleasa! Nu iti cer sa fii empatic cu mine, ci sa crezi ce iti spun! Insist sa ma fac auzita, sa mi se accepte si ideile prostesti, sa fiu lasata asa cum vreau eu sa fiu! Ma incapatanez sa caut nu stiu ce lucru minor, dar nu ma las pana nu ajung la punctul final.

De ce am recunoscut asta despre mine? Pai….mi s-a reprosat ca folosesc prea abuziv semnele de punctuatie! De parca as tipa la om! Ei bine, NU! eu doar subliniez ideea 😛

2. Nu stiam cum sa incorporez niste emoticoane simple in wordpress! Pai cum?? 🙄 http://codex.wordpress.org/Using_Smiliessi era asa de simplu… :mrgreen:

PS: sunt mandra ca stiu sa ma descurc in situatii mai..deosebite, dar in cazurile in care totul e EVIDENT, este in fata mea….parca mi se intuneca ochii si nu mai vad. Atunci ma apuc si..stresez lumea (- imi cer scuze, stii tu cine redface 😳 )