Azi, in sfârşit, am avut şi eu timp (bunul simţ) să merg cu soţul şi fetiţa în parcul Sub Arini. După vreo 2 ore de joacă ne-am luat catrafusele şi ne-am îndreptat spre casă. Între Parc şi bulevardul nostru este o autogară şi pentru că mai toţi s-au certat cu baştanul Sibiului (poate aşi auzit de Carabulea, dacă nu….o să aflaţi), s-au mutat aici mai toate cursele interne care opreau la gară! Coboară lumea din autobuz, dar ochii îmi fug spre un cuplu de tineri. Ea îl aştepta, el se îndreaptă spre ea, se sărută uşor. în vârful buzelor, se iau de mână şi pleacă în aceeaşi direcţie cu noi. Ne ajung din urmă şi ne depăşesc. El trăgea de un troller mic, ea era lată în fund şi cu 2 beţe pe post de picioare. Asta ne-a atras noua privirile (mie şi soţului).
Facem nişte comentarii pe seama fizicului ei, cădem de acord că nu e chiar aşa de armonios dezvoltată. O secundă mai târziu, începe soţul:
– E cam mare troller-ul pentru prezervative şi mai ales pentru o noapte. Dar na, ca să nu vină cu mâna goală…..
– Păi de unde ştii că e în trecere?
– Să nu zici că a fost în delegaţie aşa îmbrăcat şi cu geanta aia!…
– Păi, i-am văzut cum s-au sărutat. L-a pupat în fugă şi apoi l-a luat de mână.
– Păi ce, şi-a adus pijamalele în geantă ca să nu doarmă gol? Fraierul, a mai bătut şi atâta drum pentru nimic. Mai bine stătea la el!
Asta a putut el desprinde din imagine: un baiat de 25 de ani, imbracat lejer, cu un troller mic, ea, cam de aceeaşi vârstă cu o pereche de blue-jeans, un tricou dungat ca de matelot, ce ieşea de sub o geacă. Nu am simţit nici tensiune sexuală, nici ardoare, nici….mai nimic.
Voi ce mesaj aţi fi primit la vederea lor ?