Se pare ca azi am teme de casa si, culmea, imi si place! 😎 Doar vorbesc despre mine! Nu imi framant capul sa scot versuri sau sa fac analiza unui text dat! 😛 Asa ca…..sa trecem la lucru!Smiley
Viata mea se imparte in doua: perioada dinainte de a fi mama si perioada actuala! Ea, fie-mea, e punctul 0 ! De aici pornesc la dreapta sau la stanga! De aici incep sa depan amintiri si trairi!
Pana la ea, am avut cateva placeri vinovate: cafeaua de dimineata cu tigara, adunarile din noapte cu prietenele!
Dupa momentul 0, totul s-a schimbat! Acest punct a devenit centrul universului meu, BUCURIA MEA NEVINOVATA !
Nu este nimic mai important pe lumea asta decat sa o aud pe blonda mea razand, strangandu-ma in brate, vorbind cu mine, imitandu-ma! Pentru a profita fara remuscari de aceste clipe unice si minunate, mi-am schimbat modul de viata! Acum imi beau cafeaua cu ea, amandoua in pat (ea cu sticluta de lapte, eu cu ditamai cana de cafea Smiley)
Ma striga atunci cand ii este rau, ma cheama sa ma imbratiseze fara vreun motiv anume! Nu-mi cere nimic! Decat sa fiu acolo pentru ea!
Nu as putea scrie despre alta bucurie! Pe langa ea, toate palesc! Ochii ei sunt linistea mea! Glasul ei este calmantul cel mai puternic! Puterea si dorinta ei de a invata multe intr-un timp scurt ma ridica din orice borcan cu melancolie!
Nimic nu e mai minunat! Restul…e trecator! Ea e bucuria mea!