Niciodata nu am stiut sa tin ceva ascuns cu adevarat! Cand zic asta, nu ma refer la faptul ca am impartasit altora ceea ce prietenii mi-au spus in taina sau ca i-am dat de gol vreodata! NU! Ma refer la lucruri strict personale! Eu nu cred ca exista vreun lucru care poate fi tainuit o viata intreaga! Ceva/cineva tot ne determina sa il scoatem la iveala!

De exemplu:

Nu am stiut si nu am putut nicioadata sa ascund notele! Chiar daca nu apareau in carnet/catalog si ma rugam de diriginta sa nu le zica alor mei pentru ca aveam sa le indrept si sa le marturisesc parintilor numai media… doamna diringinta (indiferent de promotie pentru ca nu ma invatam niciodata minte :mrgreen: ) dorea sa imi faca un bine si sa ma motiveze! Prin urmare, daca se indura de mine si nu le striga in gura mare in timpul sedintei, o tragea pe maica-mea deoparte si i le arata! Si venea acasa cu o falca in cer si una in pamant, de nu mai stiam cum sa ma comport in fata ei! 😳 Taica-meu dupa doua intamplari din astea, s-a lasat de meseria de a mai participa la sedinta! Magareata pica pe maica-mea! :doh:

O data in viata mea m-am gandit si eu sa particip la un chiul in masa! M-am gandit ca o absenta nemotivata nu are ce sa imi strice! Ei as!!! Mi-am luat-o si atunci! M-a prins directoarea liceului in Gradina Botanica si m-a intors in suturi la liceu, m-a bagat in cancelarie si m-a facut de rahat in fata tuturor profesorilor, a urlat si a tunat la mine, mi-a chemat mama la scoala si m-a suspendat o zi intreaga – prin urmare o absenta nemotivata s-a transformat in 5 absente nemotivate! Inca una si mi se scadea nota la purtare! 👿 Noroc ca au intervenit profesorii toti pentru mine, pentru ca eu inloc sa ma apar, mi-am sapat groapa si mai adanc, punandu-ma in gura cu ea 👿

Am mai vrut sa chiulesc si alta data pe motiv ca sunt bolnava – canci! M-a prins taica-meu acasa! Tocmai in ziua aia l-au trimis de la serviciu ca sa revina dupa masa in schimbul doi! :doh: Ce mai noroc pe mine! Daca aveam sa mint ca mi-a fost rau…cand am auzit cheia in usa m-a luat cu lesin pe loc!

In facultate am incercat sa ascund o restanta, eu urmand cursurile la 500 km distanta de ai mei! Bineinteles ca soarta a facut cumva sa ajunga si la urechile parintilor!

Si lista poate continua….

Voi….aveti vreun secret stiut numai de voi?